Termékek

Termékeinket gyártók szerint, azon belül pedig a rendszerben betöltött funkciójuk szerint csoportosítjuk.

Az AXIS cég termékei

 

Hálózati kamerák

A svéd székhelyű, 1984-től működő Axis Communications fejlesztette ki a világ első hálózati kameráját, és azóta is élen jár az IP alapú kamerák fejlesztésében. A termékkínálat ma már az egyszerű és olcsó Axis 206-tól a professzionális kamerákon át a forgatható és zoom-olható Axis 233D csúcsminőségű kameráig terjed. A kínálatban megtalálható megapixel felbontású illetve Wi-Fi interfésszel is ellátott kamerák olyan speciális területen is megállják a helyüket, amire az analóg kamerák nem képesek.

Video-szerverek

Korszerű video-szerverekEz a termékkategória mindenekelőtt a korábban telepített analóg rendszerekkel kapcsolatban felmerülő beruházásvédelmi szempontokat szolgálja. Az Axis hálózati video-szerverei digitalizálják és tömörítik az analóg video-jeleket, majd továbbítják őket az IP hálózaton keresztül. A video-szerverek segítségével így végső soron hálózati kamerákat “csinálunk” a hagyományos analóg kamerákból. A képek megtekintéséhez mindössze egy web-böngészőre (pl. IE vagy FireFox) ill. PC-re van szükség.

Szoftverek

Zseniális szoftverekAz AXIS kamerákhoz minden felhasználói igényt kielégítő szoftver-megoldásokat kínálunk, melyek segítségével az otthoni, a kis irodai és a nagyvállalati felhasználók egyaránt felépíthetik az igényeikhez és körülményeikhez szabott rendszet.

Kiegészítők

Kiegészítő tartozékok

Ezen címszó alatt az AXIS kamerákhoz rendelhető kiegészítők – úgymint kamera házak, tápegységek, PoE (Power over Ethernet) eszközök stb. találhatók.

 

Az IQinVISION cég termékei

 

 

Az 1998-ban megalakult kaliforniai cég vezető szerepet játszik a mega, multi-megapixeles Ip kamerák piacán.  Az IQinVision mindig a kor technikai színvonalát megelőző innovatív megoldásokkal  kényeztette ügyfeleit: az első progresszív CMOS érzékelő alkalmazása már 1999-ben, az első digitális megapixel pan/tilt/zoom kamera már 2000-ben, multi-megapixel kamerák 2004-ben és napjaink szintén első időjárásálló, multi-megapixel kamerái, melyek POE-en keresztül táplálhatók.

Az IQinVISION IQeye kamerái a professzionális videó megfigyelő rendszerek igényeinek teljes skáláját lefedik. A kamerák a Wide VGA (720×480) felbontástól kezdődően 1.3, 2.0, 3.0 és 5.0 megapixel felbontásig választhatók. Az olyan tulajdonságok, mint digitális pan/tilt/zoom,  felhasználó által definiálható képkivágás, fénymérési területek kijelölése, teljes kép alacsony sávszélességen való továbbításával egyidejűleg nagyfelbontású kép rögzítése, sötét részeket kiemelő (LightGrabber) funkció stb. révén a kamerák minden körülmények között  éles, részletgazdag és kontrasztos képet adnak. Külön érdekesség, hogy a kamerák feleslegessé teszik a vezérelhető írisszel rendelkező objektívek használatát és az ellenfény kompenzációra is egyedülállóan hatékony megoldást kínálnak.  Azzal, hogy a képen akár több területet is kijelölhetünk, amit a kamera fénymérésre és ezáltal a kép világosságának meghatározására használ, még olyan szélsőséges fényviszonyok esetén (minden telepítő rémálma: az ablakon, üvegfelületen keresztül besütő nappal szemben elhelyezett kamera!) ahol más megoldások már kudarcot vallanak.

NetAVIS termékek

 

A NetAVIS egy vérbeli Internet/Intranet alapú hálózati video-menedzselő szoftver, amellyel nemcsak digitális, hanem azokkal vegyesen akár analóg kamerákat is egy egységes felületbe integrálhatunk.

NetAVIS alkalmazás-szolgáltatóknakA NetAVIS persze alapvetően a video-rendszerek legújabb generációját, a hálózatos video-technológiát képviseli. Ebből fakadnak az olyan tulajdonságok, mint például a korlátlan bővíthetőség, a tetszőleges helyen lévő rendszerelemek (kamerák, szerverek, felhasználói munkaállomások stb.) távoli menedzselhetősége, az egész rendszerre kiterjedő felhasználói jogosultságok kezelése, többcélú felhasználói kör stb.

A rendkívül könnyen kezelhető, többnyelvű grafikus felhasználói felület segítségével megtekinthetjük a kamerák élőképeit, kereshetünk az archívumban, riasztási eseményeket kezelhetünk, vagy akár vezérelhetjük is kameráinkat. Ehhez mindössze egy internet kapcsolattal és böngészővel ellátott számítógépre van szükség. A NetAVIS nyitott más rendszerek (beléptető rendszerek, telefon- és riasztóközpontok, ATM-ek, rendszámfelismerő rendszerek stb.) integrációja felé is.

NetAVIS vállalatoknakHa ki szeretné próbálni a Netavis-t, akkor látogasson el a NetAVIS élő demo-oldalára! A rendszerbe a Vendég bejelentkezés gombon kattintva lehet belépni. A NetAVIS használatához Internet Explorer szükséges, Java 2-es támogatással. Ha gondja támad a használattal, lépjen kapcsolatba a CNS Digitál Médiával. A NetAVIS rendszer főbb jellemzői:

  • 100%-ban Web alapú, telepítésmentes felhasználói felület
  • Tetszőlegesen bővíthető video-rendszer
  • Karbantartásmentes képrögzítés mágneslemezre
  • Komplex mozgásérzékelés és risztás (SMS, e-mail)
  • Meglévő analóg video-rendszerek integrációja
  • PTZ (Pan/Tilt/Zoom) kamerák vezérlése
  • Megbízhatóság és stabilitás: Linux, RDBMS és JAVA technológia
  • Integrálható külső rendszerek: rendszám- és arcfelismerés, risztóközpontok, tűzjelzők stb.
  • 1 éves ingyenes szoftverfrissítés

 

Paxton beléptető rendszerek

A Paxton Access Ltd. az elektronikus beléptető rendszerek gyártásának egyik piacvezető cége. A cég 1987-es alapításától kezdve elkötelezte magát a kivételes mérnöki megoldások mellet. Olyan intelligens és innovatív termékeket gyárt, melyek a legmagasabb műszaki és esztétikai követelményeket is kielégítik. Paxton Access 2008-ban is elnyerte a PSI magazin (Professional Security Installers – Professzionális Biztonságtechnikai telepítők) első díját és megszerezte az év beléptető rendszer gyártója címet. Ennek a díjnak az egyik kiemelt jelentősége, hogy a biztonságtechnikai telepítő cégek szavazatai alapján ítélik oda.
A nagy-britanniai East Sussex megyében található Paxton cég termékeire –egyedülálló módon- 5 év garanciát vállal.
A Paxton Access megoldásai az alábbi termékcsoportokba sorolhatók

 

Compact termékcsoport

Önállóan telepíthető, integrált olvasó és vezérlőegységeket használó eszközök belső ajtókhoz. A hozzáférhető, integrált vezérlés miatt csak az alacsonyabb biztonsági követelményű helyekre ajánljuk. Ezek szem előtt tartásával azonban a kisebb rendszerek ideális megoldása lehet. Az integrált vezérlőt csak egyszerűen csatlakoztatni kell a tápellátáshoz és a zárhoz. Compact rendszer elérhető proximity, mágnescsíkos és billentyűzetes változatban. Könnyű kezelhetősége miatt kisebb irodák, üzletek, lakások beltéri ajtóinak vezérlésére ajánljuk.

 

 

Switch2 termékcsoport

A Switch2 már kültéri használatra is alkalmas önálló megoldás az előzőnél magasabb biztonsági szintű helyekre. A rendszerben az olvasó és a vezérlőegység már külön eszköz (a vezérlőegység egy biztonságos, rejtett helyre kerülhet). A könnyen menedzselhető Switch2 beléptető rendszer közepes méretű alkalmazásokban is megállja a helyét. A Switch2 ugyanazt a hatékony és ügyes token menedzsmentet használja, mint a Compact rendszer, és szintén elérhető proximity, mágnescsíkos vagy billentyűzetes változatban. Ha szükséges, akkor az önállóan működő rendszer -a vezérlőegység cseréjével- teljes értékű Net2 rendszerré fejleszthetők.

 

Net2 termékcsoport

A Net2 egy korszerű PC alapú beléptető rendszer, mely rugalmasan programozható és integrálható a meglévő videó vagy tűzvédelmi rendszerekkel is. A rendszer több száz belépési pont és több ezer felhasználó kezelését biztosítja, a könnyen telepíthető, megbízható eszközök és a magyar nyelvű, felhasználóbarát vezérlő szoftver segítségével.
A rendszer kategóriájában az egyik leggazdaságosabb megoldást kínálja. A vezérlőszoftver akármennyi PC-re telepíthető, külön licensz díj nélkül, sőt az alapverzió teljesen díjmentes. A szoftverfrissítések is díjmentesen érhetők el.

Letölthető termékismertető (pdf).

Bővebben a termékekről és megoldásokról a Paxton Access honlapján, vagy a termékcsalád magyar nyelvű honlapján olvashatunk.