AXIS Communications

A svéd székhelyű, 1984-ben alapított  Axis Communications 1996-ban fejlesztette ki a világ első hálózati kameráját, és azóta is élen jár az IP alapú kamerák fejlesztésében. A vállalat 2006 óta évi átlagosan 26% növekedést produkál, mára egyértelműen a világ legnagyobb IP videó eszközök gyártójává vált. Manapság az AXIS a hálózati videó eszközök legszélesebb termékválasztékát kínálja, beleértve az IP kamerákat, videó enkódereket és dekódereket, szoftver eszközöket és tartozékokat. A generációkon átívelő termékkínálat ma az egyszerű és kedvező árú Axis M10-es sorozattól a professzionális P13, P33 kamerákon át a forgatható és zoom-olható csúcsminőségű Q60 sorozatú speed dóm kameráig terjed. A kínálatban megtalálható IP interfészzel rendelkező hőkamerák olyan speciális területen is megállják a helyüket, ahol a vizuális kamerák a rossz látási viszonyok miatt nem jöhetnek számításba.

Az alábbi linkeken a fontosabb termékek részletesebb leírása és ára található. Komplett rendszerek összeállításhoz vegye igénybe tervezési és telepítési szolgáltatásainkat!

A termékkínálatunk természetesen ennél sokkal szélesebb. A kamerákhoz számtalan kiegészítő, konzolok, házak, tápegységek stb. kapható. Videó megfigyelő rendszerek szakszerű öszeállításhoz kérje segítségünket!