AXIS P14 sorozatú professzionális csőkamerák

Az idei évben jelentette meg az Axis a legújabb P14 sorozatú kompakt csőkameráit, melynek 7 típusa kimagasló minőség mellett megfizethető áron érhető el. A csőkamerák világában kifejezetten elegáns dizájn mellett, a kamerák közös tulajdonsága a kültéri valós éjjel/nappali kivitel, a varifokális távolról állítható P–írisz optika, a microSD/SDHC kártya csatlakoztatás, a „Corridor Format”, a többszörös H264 és MJPEG videó folyamok és természetesen a POE tápellátás. A kamerák egyes típusai IR illetve adaptív IR (Optimized IR) megvilágítással rendelkeznek. A kamerák 2MP/HDTV, 5MP és 4K felbontással elérhetők

 

A 4K technológiával rendelkező kamera a HDTV standard legújabb generációjának tagja, négyszer nagyobb felbontással bír, mint a HDTV 1080p felbontással rendelkező társai. Az új kamera ideálisan használható nagy területek megfigyelésére, mint parkolók, nyilvános terek, ugyanakkor a nagy felbontásnak köszönhetően alkalmas az apróbb részletek megtekintésére is.

A kamera támogatja az AXIS Digital Autotracking funkciót, mellyel lehetővé válik nagyobb területek felügyelete egyetlen kamera segítségével. Az alkalmazás automatikusan érzékeli, ráközelít és követi a mozgó tárgyakat. Ezáltal a kezelő hatékonyan felderíthet és kezelhet eseményeket.

A 4K felbontás paramétereit az International Telecommunication Union (UTI) határozta meg és hagyta jóvá. Ennek a szabványnak eleget téve az AXIS P1428-E bullet típusú, kültéri hálózati kamera 16:9 képaránnyal 3840 x 2160 pixeles videó felbontást biztosít 30 fps képsebesség mellett!

( az árak tájékoztató jellegűek, Ft/Euró áfolyam szerint változhatnak, ezért kérje minden esetben ajánlatunkat)

AXIS P1405-E:

2 MP/HDTV kültéri kamera éjjel/nappali funkcionalitás, 25/30fps

AXIS P1405-LE: 

2 MP/HDTV kültéri kamera éjjel/nappali funkcionalitás, IR megvilágító, 25/30fps

AXIS P1425-E: 

2 MP/HDTV kültéri kamera éjjel/nappali funkcionalitás, I/O portok, 25/30fps

AXIS P1425-LE:

2 MP/HDTV kültéri kamera éjjel/nappali funkcionalitás, Optimalizált IR, I/O portok, 25/30fps

AXIS P1427-E: 

5 MP kültéri kamera éjjel/nappali funkcionalitás, I/O portok, 12fps/5MP

AXIS P1427-LE: 

5 MP kültéri kamera éjjel/nappali funkcionalitás, Optimalizált IR, I/O portok, 12fps/5MP

AXIS P1428-E: 

4K Ultra HD/8.3 MP kültéri kamera éjjel/nappali funkcionalitás, I/O portok, 30fps/4K.

Hogy mire képes ez a kamera az alábbi videó szemlélteti (ne felejtse el a felbontást 4K-ra állítani…):

http://youtu.be/XdWWmcIwDQY.